Deze blog behandelt de tools en technieken die ons helpen om productiever, gezonder en bewuster te leven

👨🏻‍💻 Mijn Tech

Apple ecosysteem

Als student en productiviteitsfreak ben ik altijd op zoek de nieuwste technologie die mij helpt om mijn doelen te behalen. Op deze pagina vind je de tech die ik nu gebruik.

📱 iPhone 11

Als telefoon gebruik ik de iPhone 11. Deze linkt perfect met alle tech die je verder in deze lijst vindt. Ik gebruik mijn telefoon voornamelijk voor WhatsApp en het beluisteren van podcasts. Aangezien ik geen social media heb spendeer ik ongeveer 2,5 uur per dag op mijn telefoon, mijn iPhone 11 is hier prima voor geschikt.

💻 MacBook Pro 13 inch

Een aantal maanden geleden ben ik overgestapt van een Windows laptop naar een MacBook. Dit is tot nu toe een van de beste keuzes in mijn leven geweest! De snelheid van deze laptop is ongekend, daarnaast is het fijn dat ook mijn laptop van Apple is, zo kan ik mijn bestanden via Airdrop versturen.

🎧 AirPods

Bij een MacBook en iPhone horen AirPods… Deze minimalistische oortjes hebben mijn leven in positieve zin veranderd. De AirPods verbinden automatisch met het apparaat waar ik op dat moment mee bezig ben en zijn extreem handig voor hardlopen en in de sportschool. Kortom een echte aanrader.

⌚️ Apple Watch Series 3

De Apple Watch is een mooi en multifuctioneel horloge dat ik met name gebruik voor mijn gezondheid. Zo kan ik mijn slaap, trainingen en hartslag bijhouden via de ingebouwde opties. Het is een mooi horloge, maar zeker geen must-have, alhoewel ik niet meer zonder kan. 

📚 Kindle Paperwhite

De Kindle Paperwhite van Amazon is een e-reader die precies in je hand past en dat terwijl het een capaciteit heeft waar menig boekenkast niet aan kan tippen. Met een druk op de knop kan ik een nieuw boek aanschaffen via Amazon en lees ik die binnen no-time uit door alle ingebouwde opties. Ik ben zelf geen boekenwurm, maar door de Kindle Paperwhite lees ik meer boeken dan ooit.

📘 iPad Air 2020

Mijn nieuwste aankoop en zeker een die mij nog veel plezier zal opleveren, de iPad Air 4 2020. Een apparaat dat ik gebruik voor mijn studie en creatieve projecten. Net zoals de Apple Watch is de iPad geen must-have maar het is een gamechanger als het gaat om productiviteit en creativiteit. 

✏️ Apple Pencil

Ik gebruik de iPad voornamelijk om aantekeningen te maken tijdens colleges en heb er daarom voor gekozen om ook de Apple Pencil aan te schaffen. De pen laadt draadloos op aan de iPad zelf via magneten en helpt mij om gestructureerde en out-of-the-box aantekeningen te maken. Om de ervaring nog wat realistischer te maken heb ik de Paperlike Screenprotector op mijn iPad, met deze screenprotector krijgt de iPad de structuur van een vel papier, erg handing en verslavend om op te schrijven!

📩 Abonneer je op mijn blog!

Meld je aan en ontvang e-mailberichten over nieuwe posts en exclusieve content.

📚 BOEK

Het boek dat ik nu lees

In The Unfair Advantage leggen Ash Ali en Hasan Kubba uit waarom iedereen een oneerlijk voordeel heeft die hij/zij kan gebruiken om het begeerde succes te behalen.

💡 UITGELICHT
📲 APP VAN DE MAAND

Skillshare is YouTube voor ambitieuzen. Leer elke denkbare vaardigheid op je eigen tempo met gecertificeerde leraars. Een ideale app om je skillset uit te breiden.